DIN GAFĂ, ÎN GAFĂ! Margherita, fiica Clejanilor, CU SÂNII LA VEDERE, la TV | FOTO

De când şi-a pus silicoane, Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani, face ce face şi vrea să apară cât mai goală la televizor. Totuşi, se pare că merge din gafă în gafă.






Fiica Clejanilor încearcă să se îmbrace cât mai provocator, cât mai sumar pentru a-şi pune în valoare noul bust, dar, de cele mai multe ori, ea ajunge să fie vulgară. Aşa s-a întâmplat de curând, când a fost invitată, împreună cu mama ei, la emisiunea "Neaţa", de la Antena 1. Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, foarte elegantă de altfel, Margherita şi-a lăsat, intenţionat sau nu, sânii la vedere. Mai mult decât atât, ţinuta a părut chiar neîncăpătoare pentru bustul impresionant al Margheritei, astfel că sânii aproape că ieşeau de tot rochie. Ea s-a fotografiat înainte de a pleca de acasă şi în platoul emisiunii, alături de mama ei şi de Dani Oţil şi a postat fotografiile pe Facebook.
Altfel, tânăra a apărut la emisiunea WOWbiz, de la Kanal D, în ediţia de marţi seară, într-o ţinută în care puteai să spui că e mai mult goală decât îmbrăcată







SURSA: www.libertatea.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri