Dorian Popa e dotat rau de tot! Vezi in imaginea asta ce ascunde in pantalonii lui! Toate admiratoarele lui vor ramane interzise - A castigat pariul cu viata

Dorian Popa a fost idolul femeilor dupa ce a aparut in serialul destinat adolescentilor, "Pariu cu viata".






Actorul mergea zilnic la sala pentru a-si intretine fizicul mult dorit, insa se pare ca altul era de fapt atuul lui. Un cititor ne-a trimis pe adresa pont@wowbiz.ro o fotografie mai veche a lui Dorian pe vremea cand mergea in vacante alaturi de colegii de serial. Se pare ca atunci nimeni nu a observat detaliul care face diferenta. Dorian are ceva ce i-ar face pe multi barbati invidiosi si pe multe femei fericite. Ori pantalonii de trening il avantajeaza ori natura a fost foarte darnica.

Nu stim daca in camera era cineva a carui prezenta il facea foarte fericit pe actorul de la Pro TV sau poate in ziua respectiva tocmai isi spalase toate perechile de boxeri, cert este ca imaginea nu este trucata sau Photoshopata!
Pentru cunoscatori, Dani Otil, s-a mai afisat la un moment dat cu o pereche de blugi care, din pacate pentru el doar imita o barbatie mai mare decat cea pe care el o avea deja in dotare.
 
SURSA: wowbiz.ro


{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri