Duce o viata de cosmar! Uite cum arata femeia a carui picior cantareste 100 kg - Sta numai in scaun cu rotile si spera sa se vindece intr-o zi

Duce o viata de cosmar! Uite cum arata femeia a carui picior cantareste 100 kg - Sta numai in scaun cu rotile si spera sa se vindece intr-o zi

Mandy Sellars, in varsta de 38, sufera de o boala din cauza careia picioarele nu i se opresc din crescut.







Ea a ramas fara unul dintre membre dupa ce piciorul stang a fost infectat si medicii au fost nevoiti sa i-l amputeze. Insa imediat dupa, piciorul taiat a inceput din nou sa creasca si a ajuns sa cantareasca deja 19 kilograme. Mandy traieste un cosmar zilnic intrucat celalalt picior salvat are dimensiuni uriase si cantareste aproximativ 100 kg.

"Sunt incredibil de frustrata. Abia astept sa plec din lumea asta. Sunt singurul om din lume care sufera de asa ceva si inca nu exista un nume pentru boala mea. Mi-am acceptat conditia si stiu ca piciorul imi va creste in continuare, insa sunt optimista ca medicina a evoluat si se va gasi un tratament si pentru mine" a spus trista femeia.

Medicii din intreaga lume au ramas socati de boala femeii si pana in acest moment nu exista un tratament care sa o vindece. Mai multe studii si teste se fac si doctorii cred ca intr-o zi vor gasi un tratament pentru Mandy, pana nu este prea tarziu.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri