"Esti GRAS CA UN BUTOI!" Transformarea incredibila a unui profesor satul de batjocura elevilor sai. Vezi cum arata acum. FOTO

La o greutate de 165 de kilograme, profesorul de informatica James Bentley nu dadea un foarte bun exemplu elevilor sai. Iar acestora nu le era frica sa ii spuna asta. Ba mai mult, l-au poreclt "Burtica".





mes Bentley, in varsta de 25 de ani, din Marea Britanie, a slabit in numai doi ani jumatate din aceasta greutate, scrie dailymail.co.uk.

La 165 de kilograme, profesorul era atat de gras incat dimineata petrecea nu mai putin de 10 minute pana reusea sa se aplece si sa-si incalte pantofii.

Dupa ce si-a atins obiectivul insa, profesorul de informatica s-a confruntat cu o problema costisitoare: a fost nevoit sa cheltuiasca sute de lire sterline pe haine.
Bentley a decis sa isi schimbe stitul de viata dupa ce s-a vazut intr-o fotografie, alaturi de elevii lui.

"Corpul meu umplea la propriu toata fotografia", a spus profesorul.
Inainte sa tina regim, Bentley nu manca nimic la micul dejun si pranz. Consuma toata ziua sucuri carbogazoase, iar seara, cand ajungea acasa, comanda mancare chinezeasca, indiana sau pizza. Acum mananca sanatos, nu mai sare peste nicio masa si face sport.




{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri