orgie-la-scoala-sex-tape-cu-profesorul-de-sport-fost-lider-pdl-alaturi-de-o-blonda_

Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă. UPDATE: Tânăra este membră a organizaţiei de femei a PDL.










Imaginile au fost filmate la Colegiului Tehnic Traian Vuia, acolo unde membrul PDL a fost şi director până acum un an. Profesorul a întreţinut relaţii sexuale cu o angajată a Poştei din Satu Mare şi totodată membru al Organizaţiei de Femei a PDL. Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis o anchetă.
Partidele de sex s-au desfăşurat în camera arbitrilor, din cadrul sălii de sport a liceului. Profesorul şi-ar fi amenajat singur camera. Filmuleţele şi fotografiile îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată, iar soţia sa este plecată în Italia.
Filmările sunt realizate chiar de fostul lider al PDL Satu Mare, scrie gazetadenord-vest.ro.
Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Mariana Brumboiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că instituţia s-a autosesizat după apariţia în presă a unor imagini cu un profesor de sport de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din municipiu, fost director adjunct al unităţii, surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie în incinta unităţii de învăţământ.
"S-a dispus constituirea unei comisii şi la nivelul colegiului, care îl va audia pe profesorul respectiv, iar în funcţie de concluziile anchetei se vor lua măsuri de sancţionare a acestuia. Concluziile anchetei ar trebui prezentate în cel mai scurt timp", a spus Brumboiu.
Potrivit acesteia, imaginile cu profesorul de sport ar fi fost surprinse într-o anexă a sălii de sport a Colegiului "Traian Vuia". "La nivelul ISJ Satu Mare sau la nivelul unităţii şcolare respective nu au fost înregistrate reclamaţii legate de acest incident", a mai precizat Brumboiu.
Surse din cadrul unităţii şcolare au declarat, vineri, că din primele informaţii reiese că imaginile ar fi fost făcute în urmă cu trei ani. Profesorul vizat de anchetă este Ioan Sabău, membru al PDL şi fost secretar executiv al organizaţiei municipale a partidului.
Petre Mureşan, liderul PDL Satu Mare, a declarat că în acest caz "organele abilitate trebuie să îşi facă datoria", iar dacă se va stabili că profesorul a făcut sex în şcoală acesta ar trebui exclus din Corpul profesoral. El a precizat că, pe linie politică, se va ajunge la excluderea lui Sabău din partid "dacă acuzaţiile că a întreţinut relaţii sexuale în şcoală se confirmă".

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri