SECRETUL pe care il ascundea fata cu chip de anime de restul lumii. Nimeni nu se astepta ca mama ei sa arate CHIAR ASA

Pasiunea pentru a semana cu o papusa e un adevarat trend in Ucraina, unde, pe langa Barbie in dimesniune reala, Valeria Lukyanova, exista si Anastasiya Shpagina, care a devenit celebra in intreaga lume imitand un personaj de anime.




Pasionata de animatiile Fukkacumi din Japonia, ucrainianca s-a transformat intr-un personaj viu de desene animate, cu ochi enormi, machiaj traditional si par mov/roscat.
Investind sute de ore si zeci de mii de euro in infatisarea ei alterata, tanara de doar 19 ani este dispusa sa faca orice pentru a-si crea o imagine suprarealista.
Dincolo de chipul ei machiat intens insa, Anastasiya a creat o multime de controverse si din cauza siluetei ei zvelte, extrem de subtiri, multi banuind-o pe adolescenta de anorexie.
Daca in cazul altor femei care vor sa arate ca niste papusi, dorinta de a avea un look de plastic este o problema de familie (vezi cazul Valeriei Lukyanova, ale caror rude arata toate ca niste papusi), ei bine in cazul fetei cu chip de personaj de desene animate lucrurile stau fix pe dos.

CLICK imagini!->http://adfoc.us/12461919217931

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri