ULUITOR: A fost CEL MAI GRAS barbat din lume, insa a reusit sa dea jos 285 de kilograme! Vezi cum arata acum FOTO






Paul Mason, in varsta de 51 de ani, a ajuns sa fie in urma cu 2 ani cel mai gras om din lume, cu o greutate de 445 de kilograme.



A ajuns la incredibila cifra din cauza unei boli, care il facea sa manance de 10 ori mai mult la o masa decat un om normal.
 
Era atat de mare incat, in momentul in care a fost dus la spital pentru o operatie de micsorare a stomacului, pompierii au fost nevoiti sa-i demoleze o parte din casa pentru a-l scoate afara.
 
Interventia chirurgicala a fost un succes astfel ca acum barbatul a ajuns la greutatea de 160 de kilograme. Paul Mason vrea insa sa slabeasca si mai mult, dar nu poate din cauza excesului de piele care i-a ramas, care cantareste nu mai putin de 50 de kilograme.
 
Tot din aceasta cauza barbatul este imobilizat in caruciorul cu rotile si nu se poate deplasa. Pentru a rezolva problema va apela la o noua interventie chirurgicala, in speranta ca va redeveni un om complet normal.
 
Paul Mason si-a deschis o afacere cu bijuterii si spera ca in scurt timp sa poata duce o viata linistita si sa isi gaseasca si o sotie.






{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri